uw gids

Mijn naam is Olan Dinge en ik ben zowel uw gids als eigenaar van Inside Suriname Tours. Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de toerismesector door het oord Awarradam in de buurt van mijn geboortedorp Kajana. Ik wil het toerisme in Suriname naar een hoger niveau tillen door toeristen en de lokale bevolking op een respectvolle manier met elkaar in contact te brengen. Daarnaast werk ik graag samen met andere touroperators. Het leuke aan werken in het toerisme is dat ik ervan blijf leren. Iedere tour is voor mij uniek, omdat ik weer nieuwe mensen en hun verhalen leer kennen. Ik hoop die unieke ervaring steeds opnieuw terug te geven!

Ik heb inmiddels ruim 5 jaar ervaring in het toerisme. In 2015 startte ik als vaste gids bij Jozef Eco Tours. Inmiddels heb ik het bedrijf overgenomen en ga ik verder onder de naam Inside Suriname Tours.

We hebben genoten van zijn vriendelijkheid, zijn kennis over de jungle, de activiteiten die hij verzorgd heeft en zijn honger naar (meer) kennis.”

 

 

2 Reacties op “uw gids

  1. Olan bedankt! Het was een fantastische ervaring. De kennis en zijn verhaal van waar hij is opgegroeid maakt diepe indruk. Een puur en mooi mens en super mooi dat je mensen laat ervaren waar jij vandaan komt. Je kookkunsten daar kan ik nog wat van leren. Groet, Linda

  2. Wij hebben erg genoten van onze reis in Suriname. Olan heeft ons met veel liefde over zijn land verteld. Een fijne gids die vriendelijk en rustig aanwezig was.de begeleiding naar Gunsi was goedgeregeld. Dank je wel Olan. Wij kijken terug op een mooie herinnering
    Jos John Truus en lida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s